Gekruimeld gehakt met paprika

home > gehakt > Gekruimeld gehakt met paprika

Was de paprika, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd haar in reepjes. Snipper het uitje. Laat de boter in de koekenpan smelten en voeg de paprikareepjes en uisnippers toe. Doe na 5 minuten het gehakt erbij dat u met een vork geheel losprikt. Laat dit mengsel in 3 minuten gaar worden en voeg dan het paprikapoeder en een scheut koffiemelk toe. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en naar wens iets aroma of Worcestershiresauce.
Opmerking: Ook hierbij is het mogelijk om een grotere hoeveelheid te maken. U voegt gewoon na afloop meer water toe, laat het geheel aan de kook komen en bind het mengsel met maïzena.





Ingrediënten voor 4 personen

300 g gehakt – 1 rode of groene paprika – 1 ui – 50 g boter – 2 theel. paprikapoeder – koffiemelk – zout en peper – aroma of worcestershiresauce