Champignons met krab gevuld
home > hapjes-en-dips-of-borrelhapjes > Champignons met krab gevuld
Verwarm de oven voor op 180ºC. Verwijder de steeltjes van de champignons. Hak de steeltjes fijn en houd ze apart. Meng boter, de gepelde en fijngehakte bosuitjes, de uitgelekte krab, citroensap, chilipoeder en versgemalen peper in een kom. Roer steeltjes, zure room en geraspte parmezaanse kaas erdoor. Schep het mengsel in de hoedjes. Meng cheddar en paprikapoeder en strooi dit over de champignons. Bak de champignons 5-6 min. tot de cheddar is gesmolten en de champignons goed warm zijn. Serveer ze warm. Lekker als hapje bij de borrel.
Ingrediënten voor 4 personen
24 champignons, 30 g boet, 4 bosuitjes, 200 g krabvlees uit blik, 2 eetl. citroensap, ½ theel. chilipoeder, 250 g zure room, 25 g parmezaanse kaas, 125 g cheddar, snufje paprikapoeder