Lamskoteletjes in een kokosjasje

home > hapjes-en-dips-of-borrelhapjes > Lamskoteletjes in een kokosjasje

Verwijder overtollig vet en zeen van het vlees. Pel de ui en knoflook, rasp de ui, pers de knoflook. Meng de rest van de ingredieënten in een kom met ½ theel. versgemalen peper. Roer tot de kokos het vocht goed heeft opgenomen. Voeg de koteletjes toe en bedek ze goed met het kokosmengsel. Wikkel de koteletjes in plasticfolie en leg ze ongeveer 2 uur in de koelkast. Bak de koteletjes 3-5 min aan beide kanten onder een voorverwarmde grill, tot ze krokant en goudbruin zijn. Serveer ze warm. Lekker als borrelhapje.





Ingrediënten voor 4 personen

24 kleine magere lamskoteletjes, 1 grote ui , 2 teentjes knoflook, 2 theel. kurkuma, 1 eetl. bruine suiker, 60 g gemalen kokos, 2 theel. sojasaus, 2 eetl. citroensap, versgemalen peper