Stokbrood de luxe voor bij de borrel

home > hapjes-en-dips-of-borrelhapjes > Stokbrood de luxe voor bij de borrel

Verwarm de oven voor tot 225ºC. Bak de stokbroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking lichtbruin en laat ze iets afkoelen. Verwarm de grill op de hoogste stand. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes. Snijd de stokbroodjes in 3 gelijke delen en snijd ze in de lengte open. druppel er een beetje knoflookolie over en bestrijk de broodjes aan de binnenzijde met pesto. Leg de broodjes 1 min. onder de hete grill. Verdeel over de onderste helften van de stokbroodjes de veldsla, druppel er een beetje olie over en bestrooi met peper. Verdeel de zalmsnippers erover. Verdeel over de bovenste helften de tomaat en de mozzarella. Laat de kaas onder de hete grill smelten. Leg de helften weer op elkaar en serveer direct. Lekker bij de borrel of een ander drankje.





Ingrediënten voor 4 personen

2 kleine stokbroden om zelf af te bakken, 200 g zalmsnippers, 2 tomaten, 2 zakjes mozzarella, 1 eetl. knoflookolie, 2 eetl. groene pesto, 1 zakje veldsla, peper uit de molen