Groenten-rundvleesschotel eenpansgerecht
home > hoofdgerechten > Groenten-rundvleesschotel eenpansgerecht
Het vlees in blokjes snijden, de boter verhitten in een braadpan, het vlees met zout en peper op smaak brengen en al roerende lichtbruin bakken. De vleesbouillon erbij gieten, 30 á 40 min. laten koken. De erwten doppen, de groenten schoonmaken en in kleine blokjes snijden en toevoegen, de bloemkool wassen, en in roosjes verdelen, en toevoegen. De aardappels schillen en in kleine blokjes snijden, en toevoegen, zout en peper erover strooien. Aan de kook brengen, en in ca. 30 min. gaar koken. Op het laatst de gemengde kruiden erover strooien.
Ingrediënten voor 4 personen
500 g rundvlees, 2 eetl. boter, 1 l. vleesbouillon, 1 kg groenten, (erwten, wortel, koolrabi, bloemkool), 375 g aardappels, 2 eetl. gemengde gehakte kruiden