Pasta á la Inge
home > hoofdgerechten > Pasta á la Inge
Kook de pasta volgens voorschrift. Bak in een koekenpan het shoarma-vlees lekker bruin. Snijd de prei in dunne ringen, en was ze goed. Als de shoarma bijna gaar is de prei 5 min.zachtjes meebakken. De champignonsoep erbij doen. Een half blikje water toevoegen, en het geheel al roerende warm laten worden. Naar smaak wat peper en zout toevoegen. Ondertussen is de pasta gaar, deze afgieten. Even afspoelen met koud water. De pasta in een ovenschaal doen, de inhoud van de koekenpan er overheen verdelen, en er overheen de geraspte kaas doen. Het geheel 10 min. in de voorverwarmde (op 200ºC.) oven zetten en dan warm serveren.
Ingrediënten voor 4 personen
500 g shoarma-vlees, 500 g prei, pasta voor 4 personen (kan alle soorten pasta’s zijn), 1 blikje champignonsoep (470 ml), 150 g geraspte jonge kaas, zout, peper