Pikante worstragoût

home > hoofdgerechten > Pikante worstragoût

Snijd de worst in plakken. Schil de ui en de knoflook, hak ze fijn en snijd de augurken in smalle plakjes. Verhit de boter in een diepe pan en fruit ui en knoflook goudbruin. Roer er daarna mosterd, augurk, tomatenketchup en rode wijn door. Maak de jus met ½ l water aan, giet deze bij de saus en laat het even opkomen. Voeg de plakken worst toe en verwarm ze. Vul een diepe schaal met de ragoût en giet er zure room over. Eet er rijst of brood en een gemengde salade bij.





Ingrediënten voor 4 personen

4 worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 zure augurken, 1 eetl. boter, 2 theel. mosterd, 3 eetl. tomatenketchup, 1/8 l rode wijn, 2 pakjes instant jus, 1/8 l zure room.