Röstikoekjes met zuurkool en leerdammer
home > hoofdgerechten > Röstikoekjes met zuurkool en leerdammer
Voor de vulling: meng de in grove stukjes gesneden zuurkool met de kummel, de in kleine blokjes gesneden Leerdammer en de in stukjes gesneden ananas en in reepjes gesneden salami. Zet dit weg tot gebruik. Verwarm de oven voor op 175ºC. Bak, naar gelang de gebruiksaanwijzing op het pak rösti 8 koekjes van ca. 10 cm. doorsnee 4 min. op een matig vuur aan beide kanten goudbruin en de randen knapperig. Leg de koekjes op een bakplaat. Schep op elk koekje een pluk zuurkoolmengsel. Laat de zuurkool in de oven in ca. 8 min. warm worden.
Ingrediënten voor 4 personen
200 g wijnzuurkool, 1 theel. karwijzaad of kummel, 1 pak diepvries rösti (600 g), 75 g Leerdammer, 2 schijven ananas, 8 plakjes smalle salami