Daging taotjo - rundvlees met taotjo
home > indonesische-gerechten > Daging taotjo - rundvlees met taotjo
Snijd het rundvlees in reepjes. Pel de uien en het knoflook en snijd ze heel fijn. Was de lombok en snijd hem in ringen. Verhit de olie in een watjan of braadpan en fruit het knoflook lichtbruin, laat de ui, de lombok, de laos en de daon salam meefruiten. Bak de reepjes vlees en de taotjo met de uienmassa mee en voeg de ketjap toe. Laat het vlees in 1½ tot 2 uur gaarstoven. Schep het regelmatig om. Lekker met witte rijst.
Ingrediënten voor 4 personen
500 g runderstooflappen, 3 uien, 2 tenen knoflook, 1 lombok idjoe, 3 eetl. plantaardige olie, 1 schijfje laos of ½ theel. poeder, 1 daon salam, 5 eetl. taotje, 1 dl. ketjap manis