Kipfilet met pepercervelaat
home > kip-recepten > Kipfilet met pepercervelaat
Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast
Snijd de kip met het mes in tot er een zakje ontstaat om te vullen
Of halveer de kip in de lengte en vul met de cervelaat
Vouw het vlees dicht en bestrijk de buitenkant met de sojasaus
Bestrooi de buitenkant met peper
Reinig mes, plank en handen direct met heet water
Verwarm de olie in de pan
Bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar
Reken ca. 7 minuten per kant
Trancheer de kip (in dunne plakjes snijden)
Lekker met een gekookte groene groente en pasta
Ingrediënten voor 4 personen
4 halve kipfilets
4 plakjes pepercervelaat (vleeswaren)
3 eetl. sojasaus
peper
3 eetl. Zonnebloemolie
Nodig: scherp glad mes, plank, kwastje, koekenpan, warmtebron