Visfilet in groene saus

home > maleis-koken > Visfilet in groene saus

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui, de uitgeperste teentjes
knoflook en de fijngehakte groene pepers 3 minuten. Voeg de fijngehakte peterselie,
de kokos, het water, het citroensap en wat zout toe. Breng het geheel aan de kook.
Voeg de visfilet toe en wentel deze door de saus. Draai de hittebron laag, leg een
deksel op de pan en laat alles 10 minuten zachtjes sudderen. Serveer de vis in de
groene saus.





Ingrediënten voor 4 personen

3 eetlepels olie
1 schoongemaakte en kleingesneden ui
4 uitgeperste teentjes knoflook
3 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en
fijngehakte groene pepers
6 eetlepels fijngehakte peterselie
2 eetlepels kokos
½ dl water
1 eetlepel citroensap
zout
500 g kabeljauwfilet