Goulash van Zeepaling

home > paling-recepten > Goulash van Zeepaling

Bak het spek langzaam uit, voeg de boter toe en smoor daarin de ui en de knoflook
Voeg de paprika toe, samen met de tomaten puree, de visbouillon en de kruiden
Doe de vis en de aardappelen in de pan, voeg de gesneden champignons toe en meng alles goed dooreen
Laat ca 20 min stoven
Bind het geheel indien nodig en voeg naar smaak peper en zout toe .





Ingrediënten voor 4 personen

50 g fijngesneden spek
40 g boter
2 fijn gesnipperde uien
1 fijngesneden teentje knoflook
2 eetl. rode paprika in fijne reepjes gesneden
1 blik tomatenpuree
1/4 l visbouillon
1 eetl. paprika
1 theel. marjolein
750 g zeepaling gesneden in stukken van ca 2 cm
4 gekookte aardappelen in stukken gesneden
100 g champignons