Curry van Quorn met bloemkool en ananas
home > quorn-recepten > Curry van Quorn met bloemkool en ananas
Snijd 2 rode uien in ringen en roerbak die met 1 eetlepel currypasta en 1 teentje knoflook uit de pers in 2 eetlepels olie.
Voeg 600 g bloemkoolroosjes en 200 g Quorngehakt toe en roerbak ze even
mee.
Voeg bouillon toe en laat de bloemkoolroosjes op zacht vuur in 10 minuten beetgaar worden.
Neem de pan van het vuur en schep er 2 eetlepels yoghurt, in stukjes gesneden verse ananas en 2 eetlepels fijngehakte koriander door.
Serveer er een komkommersalade bij van plakjes komkommer met een dressing van magere yoghurt en komijnpoeder.
Lekker met Turks brood.
Ingrediënten voor 4 personen
2 rode uien in ringen, 1 eetlepel currypasta, 1 teentje knoflook uit de pers, 2 eetlepels olie
600 g bloemkoolroosjes, 200 g Quorngehakt, wat bouillon
2 eetlepels yoghurt, in stukjes gesneden verse ananas, 2 eetlepels fijngehakte koriander