Hutspot met Quorn en pinda's
home > quorn-recepten > Hutspot met Quorn en pinda's
Kook ruim 1 kg aardappelen met 1 gesnipperde ui in 3 1/2 dl kruidenbouillon (van tablet) gaar.
Snijd 750 g winterwortel in dikke plakken en snijd die in reepjes.
Leg ze na 10 minuten op de aardappelen.
Roerbak de inhoud van 2 pakjes Oosterse Quorn met saus, á 175 g en 2 gesnipperde uien in wat boter.
Giet de hutspot af (vang het vocht op), stamp hem grof en breng op smaak met zout en peper.
Roer wat van het kookvocht bij de Quorn, Breng het aan de kook en schep het Quornmengsel door de stamppot.
Bestrooi met gefruite uitjes en vliespinda’s.
Ingrediënten voor 4 personen
1 kg aardappelen, 1 gesnipperde ui, 3 1/2 dl kruidenbouillon (van tablet)
750 g winterwortel in dikke plakken
2 pakjes Oosterse Quorn met saus, á 175 g, 2 gesnipperde uien
zout en peper.
gefruite uitjes en vliespinda’s.