Salade met langoestines op grootmoederswijze
home > recepten-uit-frankrijk > Salade met langoestines op grootmoederswijze
Lekker met een bijzondere dressing zoals bijvoorbeeld de “Seinpost-dressing”.
De grill voorverwarmen. De langoestines halveren, het darmkanaal en de maag verwijderen, besprenkelen met knoflookolie en kort grillen. Met peper en zout op smaak maken. De klein geplukte, diverse soorten sla aanmaken met de dressing en vervolgens midden op een bord dresseren.
De langoestines in een hete oven (250 graden Celsius) in 1 minuut laten garen en rangschikken op de salade. Licht besprenkelen met de dressing en bestrooien met plukjes kervel.
Ingrediënten voor 4 personen
Voorgerecht:
Ingrediënten voor 4 personen:
20 langoestines
2 dl. knoflookolie
75 ml. dressings
kervel, verse
zout
peper
sla, gemengde
Wat heb je nodig?
benodigde materialen: een mes, een grill en een voorverwarmde hete oven.