FUova farcite allo zafferano (Gevulde eieren met saffraan)

home > recepten-uit-italie > FUova farcite allo zafferano (Gevulde eieren met saffraan)

Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze in twee in de langsrichting. Haal de eierdooiers eruit.
Maak een dikke bechamelsaus klaar. Meng de helft ervan met de fijngehakte dooiers en peterselie . Spuit di mengsel met een spuitzak op de eierhelften.
Leg de eieren op een serveerschotel.
Los de saffraan op in de andere helft van de bechamel. Spuit dit over de eieren. Leg een klontje boter op elk ei en zet 5 minuten in een warme oven.

Buon appetito!





Ingrediënten voor 4 personen

Bijgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

8 eieren – bechamelsaus – gehakte peterselie – 2 doosjes saffraan of saffraandraadjes – boter

Wat heb je nodig?

Pan, kom, spuitzak, voorverwarmde oven op 200°C.