Spaghetti all'anguria (Spaghetti met watermeloen).
home > recepten-uit-italie > Spaghetti all'anguria (Spaghetti met watermeloen).
Giet de room in een pannetje en breng op een zacht vuur aan de kook.
Haal de zaadjes uit de watermeloen. Snijd de meloen in dobbelsteentjes en voeg ze bij de room. Doe er het glaasje sherry bij en laat inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.
Kook de pasta beetgaar en giet af.
Strooi er de parmezaan over en giet er tenslotte de saus over. Meng goed dooreen.
Schep over in voorverwarmde borden. Dien op met enkele stukjes verse watermeloen en basilicumblaadjes.
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen:
400 g spaghetti – 25 cl room – 2 dikke schijven watermeloen – 1 glas droge sherry – 70 g parmezaan – basilicum
Wat heb je nodig?
Pannetje, pan