Gestoofde Boulanger (Aubergines)

home > recepten-uit-suriname > Gestoofde Boulanger (Aubergines)

Week de garnalen in warm water.
schil en snijdt de aubergines in de lengte in vieren en daarna in de breedte in
blokjes.
Snipper het ui en plet de knoflook. Snijdt de tomaat in delen
Pan op vuur met bodempje slaolie.
Knoflook uien en tomaat er in.
Even aanfruiten. Dan de aubergine en de garnalen erbij. Even omscheppen.
Even bakken dan maggiblokjes en water er bij. deksel op de pan en 5 minuten stoven.
Mespuntje ve-tsin (hoeft niet) op smaak brengen met zout en zwarte peper.
Op klein vuur gaar stoven.
Opdienen met rijst. (lekker met een kerrieschotel)





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

half kopje gedroogde garnalen
4 Boulanges
1 ui
1 teentje knoflook
25 g boter
1 tomaat en 1 eetlepel tomatenpuree
zwarte peper en zout
mespunt ve-tsin
4 maggiblokjes
kopje water