Hete rundvleesstoofpot

home > recepten-uit-suriname > Hete rundvleesstoofpot

Smeer het vlees in met peper en zout en nootmuskaat en braad het aan. Zet het vuur lager en voeg tomaat, ui, knoflook, water en maggiblokje toe. Doe de aardappels er bovenop en strooi de massala erover. Doe vervolgens laurierblad en Madam janetpeper erbij. Laat dit ongeveer 4 uur sudderen. Garneer met wat peterselie erover.
Lekker met sambal goreng boontjes, rijst en salade.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

Een heerlijk pittig recept
1 pond magere runderlappen
2 kopjes water
125 g boter
6 aardappels, in 4en gedeeld
1 teentje knoflook
1 ui
1 tomaat
1 maggiblokje
2 eetl. massala (of kerriepoeder)
1 laurierblad
1 madam chanetpeper
peterselie
peper en zout
nootmuskaat