Pork Chops van tante Joyce
home > recepten-uit-suriname > Pork Chops van tante Joyce
Marineer de pork chops ca. 12 uur. Dep ze droog in keukenpapier. Wentel de chops door maïzena (overtollige maïzena afschudden) en bak de chops in een flink hete wok met een klein beetje pinda olie. De chops gaar bakken, buitenkant moet krokant zijn.
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen:
Eergisteren gegeten bij mijn tante Joyce en zéér smakelijk. Vandaar dat ik het recept van haar grootmoeder wil doorgeven zodat ook anderen ervan kunnen genieten. Maak een marinade van:
1 volle theel. 5 kruidenpoeder
1 eetl. chili garlic (uit de fles)
1 theel. geperste knoflook
3 eetl. lichte sojasaus
1 eetl. gulah djawa (Javaanse suiker)
1 eetl. rijstazijn
1 eetl. rijstwijn
zout naar behoefte
overige ingredieënten:
Pork chops
maïzena
pindaolie (arachide olie)