Asperges in een sausje geparfumeerd met sinaas
home > spar-recepten > Asperges in een sausje geparfumeerd met sinaas
Snij het houterige uiteinde van de asperges af en kook ze gaar.
Rasp de sinaasappelschil.
Scheid de eieren, doe de eigelen samen met 4 eetl. water in een pannetje en meng tot een homogene massa op een laag vuurtje, klop er van het vuur de verse kaas door, breng op smaak met peper en zout en roer er de sinaasappelrasp door.
Klop het eiwit tot stevig schuim en schep het voorzichtig door de saus.
Serveer de uitgelekte warme asperges samen met de saus.
Ingrediënten voor 4 personen
Voorgerecht 30 min. / 4 personen
Ingrediënten
• 1 kg witte asperges, geschild
• 4 eieren
• 1 onbehandelde sinaasappel
• 4 eetl. verse witte kaas
• 4 eetl. water
• peper en zout