Auberginerolletjes

home > spar-recepten > Auberginerolletjes

Snij de aubergine in de lengte in plakken, bestrijk ze met olie en rooster ze gaar op de BBQ of in de grillpan.
Leg ze in een schotel en besprenkel met de balsamico, laat afkoelen.
Meng intussen de kappertjes, tomatenblokjes, olijven en basilicum in een kom, besprenkel met balsamico en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de vulling over de plakken aubergine en rol ze op.
Serveer de auberginerolletjes met een tomaat basilicum saus.

Een lekker zomers voorgerechtje! Makkelijk vooraf te bereiden.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht 30 min. / 4 personen

Ingrediënten
• 4 aubergines
• olijfolie
• balsamico
• peper & zout

vulling
• 4 eetl. gehakte tomaten
• 2 eetl. gehakte zwarte olijven
• 2 eetl. gehakte basilicum
• 2 eetl. balsamico azijn