Gerookte zalmcarpaccio met groene bonen salade
home > spar-recepten > Gerookte zalmcarpaccio met groene bonen salade
verdeel de plakken gerookte zalm over 4 borden, besprenkel met het limoensap en laat rusten
blancheer de bonen beetgaar laat schrikken onder koud water en snij ze in stukken, doe in een kom
voeg het sinaasappelsap bij de bonen, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout
schil de sinaasappels tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de witte vliesjes uit
schik in het midden van de carpaccio de bonensalade en garneer met sinaasappelpartjes
Ingrediënten voor 4 personen
Voorgerecht 20 min. / 4 personen
Ingrediënten
• 400 g gerookte zalm
• sap van 2 limoenen
• 400 g prinsessenbonen, geschoond
• sap van 2 sinaasappelen
• 2 sinaasappelen
• olijfolie
• versgemalen peper en zeezout