Nacho met kaas
home > spar-recepten > Nacho met kaas
Verwarm de oven voor op 200°C.
Doe de maïs, ijsbergsla, pepers, pijpajuin, tomaat en avocadostukjes in een kom en schep goed door elkaar, kruid met peper en zout.
Doe de chips in een ovenschaal en schep er de salade over, schep er de verse kaas bij en bestrooi met geraspte kaas.
Zet een tiental minuten in een hete oven tot de kaas gaat smelten.
Serveer onmiddellijk.
Ingrediënten voor 4 personen
Voorgerecht 30 min. / 4 personen
Ingrediënten:
• 1 grote zak tortillachips
• 1 rijpe tomaat, vruchtvlees in blokjes gesneden
• 1 rijpe avocado, geschild, ontpit en in blokjes gesneden
• ½ bosje pijpajuin in ringetjes gesneden
• 100 g maïskorrels uit blik
• ½ krop ijsbergsla, in reepjes gesneden
• 1 groene of rode peper in stukjes gesneden
• 4 eetl. verse volle kaas
• 100 g gemalen kaas
• versgemalen peper en zeezout