Warme camembert met sinaasappelcompote
home > spar-recepten > Warme camembert met sinaasappelcompote
Doe de sinaasappelstukken samen met de wijn en de tijm in een pan, breng aan de kook en laat op een zacht vuur verder pruttelen.
Wentel de camembert eerst in de bloem, vervolgens in het losgeklopt ei en uiteindelijk in het paneermeel.
Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de kaas knapperig goudbruin, laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de compote over 4 voorverwarmde borden, snij de kazen door midden en leg op elk bord een halve camembert.
Serveer onmiddellijk.
Ingrediënten voor 4 personen
Voorgerecht 30 min. / 4 personen
Ingrediënten
• 2 camembert
• 2 dl maïsolie
• 4 eieren, losgeklopt
• bloem
• paneermeel
• 2 sinaasappelen, in stukken gesneden
• 6 dl witte wijn
• 1/2 bosje tijm