Gebakken geitekaasjes
home > speciale-kerstgerechten > Gebakken geitekaasjes
Oven voorverwarmen op 200ºC.
Bacon in droge koekepan krokant bakken
Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel bakken
Geraspte kaas met broodkruim mengen
Geitekaasjes eerst door olie halen, dan door broodkruimmengsel wentelen
In midden van oven kaasjes in ± 10 minuten bruin zacht bakken
(Kaasjes op schijfjes stokbrood zetten)
Bacon over kaasjes strooien en pijnboompitjes er omheen strooien
Met friseesla serveren
Ingrediënten voor 4 personen
2 plakjes bakbacon, in reepjes
2 eetlepels pijnboompitten
2 eetlepels parmezaanse kaas, geraspt
4 eetlepels droog broodkruim
4 kleine stevige geitekaasjes
4 eetlepels olijfolie
(4 schijfjes geroosterd stokbrood)