Stamppot andijvie met ongepaneerde schnitzel
home > stamppotten > Stamppot andijvie met ongepaneerde schnitzel
Bereid de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, doe de rauwe gesneden andijvie door de aardappelpuree. Maak het op smaak met peper en zout. Bak de schnitzels in wat olie en bak dan later de champignons en een uitje (gesnipperd) bruin. Wat peper en zout om het op smaak te brengen. Haal de schnitzels uit de pan en snijd deze in kleine stukjes. Doe de stukjes weer in de pan en doe de inhoud van de pan, de stukjes schnitzels, champignons en uitjes, en roer dit voorzichtig door de stamppot. Maak van het overgebleven vocht een jus en maak de jus af met iets sambal.
Ingrediënten voor 4 personen
1 zakje vers, fijn gesneden andijvie, 1 pakje aardappelpuree, 2 ongepaneerde schnitzels, 1 doosje champignons, 1 uitje sambal