Kalkoenstoofpotje

home > stoofpotten > Kalkoenstoofpotje

Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Pel de sjalotjes en rasp ze fijn. Meng de koriander met gemberpoeder, kerrie en paprikapoeder door elkaar en bestrooi de kipfilet ermee. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak het vlees bruin. Meng het sjalotje met maïzena en yoghurt en pers de knoflook er boven uit. Voeg het yoghurtmengsel toe aan de kalkoenreepjes en stoof het vlees op laag vuur in 20 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten de rozijnen toe.





Ingrediënten voor 4 personen

750 gram kalkoenfilet
1 eetlepel koriander
1 theelepel gemberpoeder
0,5 eetlepel kerriepoeder
0,5 theelepel paprikapoeder
5 eetlepels olijfolie
1 sjalotje
2 teentjes knoflook
1 eetlepel maïzena
300 ml yoghurt
100 gram witte rozijnen