Varkenskotelet in mosterdkorst met Keniaanse boontjes

home > varkensvlees-recepten > Varkenskotelet in mosterdkorst met Keniaanse boontjes

Maak de boontjes schoon en laat ze ca 15 minuten in koud water liggen.
Pocheer ze vervolgens ca 8 minuten in lichtgezouten water en laat ze schrikken onder de koude kraan zodat ze mooi fris blijven.
Meng de mosterd met de pesto.
Wrijf de koteletten in met deze mengeling en wentel ze vervolgens in het paneermeel.
Smelt een nootje boter en bak de koteletten in ca 15 minuten gaar.
Verwarm de boontjes met een nootje boter en kruid ze met peper.
Serveer dit gerecht met gebakken of gefrituurde aardappeltjes.





Ingrediënten voor 4 personen

500 g Keniaanse groene boontjes
1 eetl. mosterd
1 eetl. pesto
4 varkenskoteletten van ca 150 g elk
4 eetl. paneermeel
boter
peper
zout