Koolvis op roergebakken hutspot

home > vis-recepten > Koolvis op roergebakken hutspot

Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In hoge pan aardappels in 15 min. gaarkoken. Koolvis in hittebestendige zeef of vergiet leggen en deze in pan aardappels hangen (ruim boven het water). Vis zo in 10 min. gaar stomen. Intussen olie in wok verhitten. Hutspotgroenten 5 min. roerbakken. Vuur laag draaien, mosterd erdoor roeren en groenten nog 15 min. zachtjes bakken. Vissaus volgens gebruiksaanwijzing met water bereiden. Aardappels, groenten en vis over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.





Ingrediënten voor 4 personen

1 kg kruimige aardappels, 400 g koolvisfilet (diepvries), 2 eetl. olie, 1 kg panklare hutspotgroenten, 2 eetl. scherpe mosterd, 1 zakje vis-dillesaus (40 g)