Visragoût met paprika's
home > vis-recepten > Visragoût met paprika's
Haal de filets ‘s middags al uit de diepvries om te ontdooien. Snipper de ui, hak de knoflook fijn, en snijd de in vieren gedeelde en ontpitte paprika’s in reepjes. Smelt de boter en smoor ui, knoflook en paprika’s ca. 3 min. met het deksel op de pan. Snijd ondertussen de vis in stukjes van 3 cm. Voeg ze met 1/8 l. water bij de gesmoorde groenten, doe er aroma en tijm bij, sluit de pan en laat het gerecht 10 min. op laag vuur stoven. Vermeng tomatenpuree met paprikapoeder, juspoeder en de rode wijn, roer dit mengsel door het visvocht en breng het geheel nog even aan de kook.
Ingrediënten voor 4 personen
400 g visfilet (diepvries), 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 2 groene paprika’s, 1 eetl. boter, 1 theel. aroma, 1 mespuntje tijm, 1 eetl. tomatenpuree, 1 eetl. zoete paprikapoeder, instantjus (poeder), 1/8 l. rode wijn