Avocado's met krab-garnalensalade

home > voorgerechten > Avocado's met krab-garnalensalade

Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, neem de pit eruit en zoveel mogelijk vruchtvlees, tot een dunne schil overblijft. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng het met de garnalen en de klein gesneden krabvlees. Voeg aan dit mengsel citroensap, olie, zout, en peper toe en zet het enige tijd in de koelkast. Roer mosterd, mierikwortel, stijfgeslagen room en tomatenketchup door de mayonaise, voeg een scheutje sherry toe en roer het garnalen-krabmengsel hierdoor. Serveer in de uitgeholde avocadohelften.





Ingrediënten voor 4 personen

2 avocado’s, 75 g garnalen, 75 g krabvlees, citroensap, olie, zout, peper, mayonaise, 1 theel. mosterd, 1 theel. geraspte mierikwortel, 2 eetl. slagroom, 1 eetl. tomatenketchup, 1 eetl. sherry