Carpaccio van kalfsvlees met tonijn

home > voorgerechten > Carpaccio van kalfsvlees met tonijn

Het vlees met mosterd insmeren. De kruiden hakken en het vlees erdoor rollen. Olie niet te heet laten worden in een koekenpan en het vlees om en om hierin bakken. Let erop dat de kruiden niet verbranden! Het vlees opbinden en in de diepvries op laten vriezen. De tonijn in de keukenmachine fijn maken, door een zeef wrijven en met mayonaise, peper en zout mengen. De room half stijf slaan en door de tonijn spatelen. Vier borden met de tonijncreme bestrijken. De kalfslende zeer dun snijden en op de tonijncreme leggen. Het vlees met azijn en olie inkwasten en met peper en zout bestrooien. Direct serveren.





Ingrediënten voor 4 personen

160 g kalfslende, 1 eetl. mosterd, 10 g basilicum, 10 g peterselie, 10 g bieslook, 10 g dragon, 1 eetl. olie, balsamico azijn naar smaak, 1 eetl. olijfolie,50 g tonijn, 50 g mayonaise, ½ dl room, zout & peper